Erling

Skuespiller I Voiceover

Erling

Erling Johansen er født i 1964 og har levd et aktivt liv i grenseland næringsliv, kultur og natur.

Som prosjektleder og styreleder for en rekke virksomheter i inn og utland er han vant til å takle utfordringer, og glad i mennesker.

Særlig endringsprosesser og innovasjon ligger hjertet nær, og som Honorær konsul for Latvia i mer enn 20 år har han fulgt noen av de store omveltningene i Europa tett.

Han har også bodd og jobbet på Balkan, og er glad i å reise og besøke nye steder rundt om i Verden. Etter mye fokus på Europa, Asia og Amerika står Afrika for tur.

Hele livet har han hatt interesse for musikk og foto, litteratur og historie. Han spiller flere instrumenter, fotograferer, skriver og er glad i sunn og god mat og drikke.  

(Han har i snart 40 år ledet The Norwegian Association of Whisky connoissurs, og er glad i single malt og Skottland som han besøker jevnlig.)

Men naturen og et aktivt og enklere liv kaller, gjerne på setra i Heidal i Gudbrandsdalen, i telt, på tur med kajakk eller til fots eller på ski. Samtidig liker han utfordringer og er nysgjerrig og lærevillig.  Men det har blitt mindre kontor og PC og mer friluftsaktiviteter, trening og turer de siste årene.

Svalbard har blitt en stor interesse, og han er der så ofte som mulig. Her går han på ski, bor ute i telt og guider turer på ski og til fots.  

De siste årene har det også blitt mer modelloppdrag, både foto og film, hvor han ofte blir bedt om å bare være seg selv og eller gå inn i bestemte roller.

Ikke uventet er mange av oppdragene knyttet til natur, friluftsliv og turutstyr. Han glir rett inn i vikingrollen og hele det norrøne universet.

Det har også blitt noen oppdrag som vismann og magisk eller bare trivelig bestefar. Men også en del moteoppdrag, som han glir rett inn i.

Selv trives han kanskje best i shorts, lendeklede eller kjortel, gjerne spillende på sin didjeridoo, men han trives også i dress enten den er casual eller mer pyntet.

Erling er en sosial person som liker å være sammen med andre inspirerende og hyggelige mennesker, som er trivelig å jobbe med og som leverer når det gjelder.

Credits

Foto, Lars Petter Pettersen/Dundas Explorer

Dundas Explorer

https://www.dundasexplorer.com

CRAFT Sportswear Norge

MOCAHDO er stolte av å kunne dele denne reklamefilmen med tillatelse fra Craft.

Se denne fine reklamefilmen med Erling som forteller historien.

https://www.instagram.com/p/CY8tcOdK-Mi/?utm_medium=copy_link

Jotunheimen Adventure by GM FILMS | GM FILMS

Velkommen til GM FILMS. Jeg er en profesionell videografer. For meg, er det ikke bare bare mitt yrke, men der også min lidenskap. Fordi at denne typen kunst er minn beste måte å utrykke minn kreativitet på. Jeg synes at ingenting steder er kjedelige når jeg har muligheten til å filme det å lage noe fint ut av det. Jotunheimen er et fjellområde på rundt 3500 km² i Sør-Norge og er en del av det lange området kjent som de skandinaviske fjellene. De 29 høyeste fjellene i Norge ligger alle i Jotunheimen, inkludert det aller høyeste – Galdhøpiggen (2469 moh).Jotunheimen er svært populær blant turgåere og klatrere, og DNT Den Norske Turistforening ut.no-medlemmer.Takk til Modern Nomad hammocks Latvia-teamet (Jānis Kļaviņš, Krišjānis Eihmanis og Pauls Jurjāns) for en hyggelig opplevelsestur og muligheten til å være en del av teamet ditt. Takk til Erling Johansen (honorærkonsul i Republikken Latvija) for å ha invitert oss til fjellhytta hans og de deilige kveldene med spennende historier ved peisen.

Galleri

Video