Om oss

MOCHADO

Vi tilbyr markedsføring med hjelp til personlig utvikling

Kurs

Mochado tilbyr sine talenter skreddersydde kurstilbud ut ifra deres egne behov, og hva vi i Mochado ser på som de viktigste egenskapene våre aktører skal utvikle for å kunne ta steget videre ut i verden.

Workshops

Våre workshops er bygd opp i flere moduler, og vil gi en mulighet for våre talenter til å utvikle sine egenskaper med veiledning fra vårt team av mentorer og veiledere. Våre workshops dekker noen av de samme behovene som kursene vi tilbyr, men hvor våre workshops strekker seg over lengre tid, og gir mulighet for et enda større dypdykk inn i sitt eget virke.

Casting

Vi hjelper våre talenter med alt fra markedsføring, foto og reels til å kunne spisse seg inn mot de rollene som passer den enkelte.

Rådgivningstjeneste

Mochado har egne mentorer og veiledere som jobber for å dele sin ekspertise om hvordan lykkes i bransjen. Man får en-til-en-rådgivning og oppfølging som er personlig og rettet mot den enkelte.

Utarbeide CV

Mochado bistår og hjelper sine talenter med å skreddersy sin CV, for å fremstår så profesjonelle og attraktive som mulig for bransjen. Vi vet hvor viktig et førsteinntrykk er, og vi legger stor vekt på å lage en CV som gir det rette inntrykket av aktørene våre.

Utarbeide portefølje

Alle talenter hos Mochado kan få sin egen profesjonelle portefølje som de kan ta med seg hvor enn de reiser eller søker etter jobb. Den skal være enkelt tilgjengelig, og gi et kortfattet, enkelt og profesjonelt inntrykk av hvem de er, hvilke kvaliteter de har, og hva de kan tilby.

MOCHADO

Mochado handler om hvordan vi sammen kan få ned fordommer. Vi ønsker å fremme mangfold ved å markedsføre ulike mennesker og nasjonaliteter. Vi er et byrå som ønsker å gi alle en følelse av tilhørighet. Målet er å få samfunnet til å forstå at vi alle er unike, og at det er ulikhetene som gjør menneskeheten sterk. Sammen med våre skuespillere, statister, dansere og andre talenter ønsker vi å gi publikum positive inntrykk som folk vil huske, og som er med på å skape varige verdier.
Mochado har ingen spesielle krav til utseende på våre talenter. Her er alle en del av fellesskapet. Vi ønsker å inkludere alle, og få frem det beste i hvert enkelt menneske, akkurat slik de er. Det som er viktig er at talentene våre har en personlighet som er forenlig med Mochado sine verdier. Våre talenter blir byråets ambassadører og ansikt utad, som er med på å endre samfunnet i en positiv retning ved å bruke sine ressurser og være positive forbilder for de unge.

Mitt navn er Sonja Wanda, og jeg er daglig leder i MOCHADO

Min modellkarriere startet med en mamma som hadde stor tro og store drømmer for meg. Hun hadde selv vært modell for både KK og Allers, og jeg husker jeg og søsteren min beundret henne på scenen. Da jeg var 14 år gammel dro vi sammen til ulike modellbyråer – og jeg ble raskt tatt inn i varmen hos Heartbreak. Da jeg var 15 år hadde jeg min første reise til London sammen med mamma, hvor jeg frontet en stor kampanje for klesgiganten Topshop. Det skulle vise seg å bli starten på en 13 år lang karriere som internasjonal modell, med den britiske hovedstaden som base, og verden som arbeidsplass. I det internasjonale markedet har jeg blant annet jobbet for Karl Lagerfeld, Ralph Lauren og Marc Jacobs for å nevne noen.

Sonja Wanda
Daglig leder
Bilde av modellen Sonja Wanda.
Bilde av modellen Sonja Wanda.

Starten på MOCHADO

Etter 18 års erfaring i modellbransjen, og som skuespiller i NRK serien EXIT og Netflix-suksessen Hjem til Jul 2, bestemte jeg meg for å starte eget byrå. Jeg begynte å undersøke hva markedet hadde å tilby innen modell, skuespill og rollebesetning. Søsteren min har også modell- og skuespillererfaring, og vi bestemte oss for å samarbeide. Etter første møte begynte vi umiddelbart å brainstorme ideer til byrået. Vi la spesielt vekt på hva Mochado kunne tilby av nye visjoner i markedet, og både jeg og søsteren min var fast bestemt på å være et byrå med fokus på mangfold.

I modellindustrien har jeg lært hvordan ta vare på meg selv og kroppen min, og hva som er et normalt og sunt kosthold. Jeg deler alle mine personlige opplevelser, og hjelper deg på veien med å vidrereutvikle ditt talent.

Hva vi tilbyr

Mochado tar sikte på å tilby våre klienter et bredest mulig utvalg av talenter, og vi jobber kontinuerlig med å utvide arkivene våre innen forskjellige områder. Vi er opptatt av å utdanne og lære talentene våre hvordan best kommunisere, sette egne grenser og oppnå gode resultater. Dette gjør vi gjennom kurs, workshops, personlig coaching og ved å ivareta talentene våre. Mochado har profesjonelle mentorer som hjelper med å utvikle CV, portefølje og forberede våre talenter på prosessen.

Bilde av modellen Sonja Wanda.

Mitt navn er Julia Wanda, og jeg er medeier i MOCHADO

Det har alltid vært viktig for meg å gi tilbake til samfunnet gjennom jobb og utdanning. Jeg har en veldig variert bakgrunn innen miljøarbeid, og har blant annet har tatt del i ulike prosjekter for Minotenk i Fredrikstad kommune. Jeg har også jobbet som motivator i organisasjonen VIBRO som er underlagt Kronprinsparets fond. Vibro jobber for å avdekke samfunnsproblemer knyttet til unge mennesker. De utvikler og gjennomfører verdiskapende prosjekter knyttet til samfunnsproblemer. Selv har jeg utviklet meg mye som person gjennom disse erfaringene, og har tatt med meg viktig lærdom som gjenspeiles i Mochado sine verdier. Mitt ønske er å skape et godt arbeidsmiljø i Mochado og bidra til at alle talentene våre opplever mestringsfølelse.

Følg oss på Instagram

@mochadooslo