Bli medlem

Foreldreveiledning

Foreldre for barn under 18 år får tilbud om å delta på informasjonsmøter som omhandler hvordan vi jobber, og det vil være muligheter til å få svar på andre spørsmål rettet mot vår kompetanse i markede

Les mer

Introduksjon til portrettbilde

Bli kjent med modell Sonja Wanda og fotograf Julio M. Salas, og få hjelp til hår, sminke, bekledning, posering, samt veiledning i forkant og under fotograferingen.

Les mer

Foredrag om stuntskuespill

Delta på foredrag og bli kjent med våre samarbeidspartnere fra International Stunt Academy (ISA). Her får du en introduksjon i stunt-yrket, og du får mulighet til å stille spørsmål vedrørende opptak til skolen.

Les mer

Foredrag om standup

Bli kjent med Ahmed Mamow og få en morsom introduksjon om standup yrket.

Les mer

Foredrag om fotografi og filmskaping

Bli kjent med Kristian Andersen som er Medgründer av Netflix-serien Home For Christmas.

Les mer

Workshop

Delta på workshop om Stage Combat med våre foredragsholdere fra ISA. Her får du øvd på helt enkle teknikker for å finne ut om dette gir mersmak

Les mer

Kurs

Delta på digitalt kurs med vår samarbeidspartner og få den hjelpen du trenger for å sikre deg drømmejobben. I kurset vil du få hjelp med CV, biografi, søknad og jobbintervju.

Les mer

Medlemsrabatter på billetter

Få medlemsrabatt på relevante eventer og til MOCHADO AWARDS.

Les mer

Produksjon av video

I samarbeid med det digitale markedsføringsbyrået Top of Mind tilbyr Mochado hjelp til produksjon av video (fra idé til ferdig video) for våre medlemmer.

Les mer

Startup

Å bygge virksomheten din på en smart måte vil spare deg for mange problemer. Vibrant Creator tilbyr gründere en gratis omfattende programvare for forretningsutvikling som gjør det enkelt å samarbeide, bygge og lykkes.

Les mer