Kenneth

Kenneth

Kenneth Wolf Haugen, ble født 19. juni 1989 i Fredrikstad Norge.

Haugen var tidlig interessert i action og skuespill. Fra han var 14 år har Haugen drevet med kampsport. Han startet med Shotokan Karate, gikk videre til Jeet Kune Do og senere Jiu Jitsu. Han er også en erfaren fekter og bueskytter

Han studerte kjemi og fysikk på videregående og kriminologi og åstedgranskning på universitetet før han valgte å utdanne seg som skuespiller og stuntutøver. Han debuterte med en hovedrolle i et teaterstykke om Johan Sebastian Welhaven og har i ettertid spilt roller som Asbjørn Moe i Språkshow og selveste Grev Dracula.

I 2016 tok Haugen steget over til film og har siden vært med i produksjoner som Last Man Down, Tenet, Heimebane og Rekyl med mer. Han holder i dag på med skuespill og stunts på fulltid på både små og store produksjoner og er alltid klar for nye eventyr.


​Som den allsidige personen han er, har Haugen aldri slått seg til ro med ett aspekt av karrieren. Utenom å spille og utføre stunts, koreograferer Haugen også action, stunts og kampscener, i tillegg til å koordinere både stunts og kampscener. Han skriver også dikt og manus og er ved et par anledninger hyret inn for å oversette tekster mellom norsk og engelsk samt hele manus!

Hvis du er usikker på om Haugen kan hjelpe deg eller ikke, er sjansen stor for at han kjenner noen som kan, siden han er medlem av Team ISA, et stuntteam med over 30 medlemmer og filmkollektivet Snyperscope, med over 50 skuespillere over hele Skandinavia og Storbritannia samt over 20 personer i forskjellige besetningsstillinger.

I 2011 begynte Haugen å spille teater og gikk videre til film i 2016, selv om han fortsatt er å se på scenen fra tid til annen. Da han var i filmbransjen, startet Haugen også sin stuntkarriere, og ble profesjonell i 2019, etter et år ved International Stunt Academy i Tvedestrand, Norge. ?

Før han gikk over til skuespill og stunts på heltid, studerte Haugen rettsmedisin ved Kingston University i London, England. Hans forståelse av menneskekroppen hjalp ham mye med å bli en stuntutøver og også i å koreografere ekte bevegelser og actionbilder. ?

https://www.instagram.com/wolfhaugen/

Galleri

Video

Andre stuntutøvere