Ole Thomas

Ole Thomas

Ole Thomas har danset siden han var 10 år. Han er født og oppvokst i Kristiansand og har reist nærmere hele verden rundt i sin 10 år lange karriere innenfor sportsdans. Ole Thomas har to internasjonale utmerkelser fra idrettskarrieren - en syvendeplass i verdensmesterskap og en bronsemedalje i europamesterskap. Dette er de beste resultatene Norge har oppnådd i aldersklassen ungdom. I tillegg har Ole Thomas blitt norgesmester hele 7 ganger.

Ole Thomas var nylig med i sin første sesong av TV2 sitt lørdagsprogram Skal Vi Danse. Han danset sammen med artisten Royane Harkati og endte på en femteplass i programmet.

Ole Thomas var aktiv i sin idrettslige karriere fra han var 10 år til han ble 20. Da sportskarrieren ble lagt på hyllen bestemte Ole Thomas seg for å fortsette med dans på andre måter. Han elsker dans og elsker å koreografere. Dans for Ole Thomas er som kunst, og han elsker å utforske kunsten sin på nye og spennende måter. I dag jobber Ole Thomas som danser, danselærer, koreograf, foredragsholder og med teambuilding.

Litt om sportsdans:

Sportsdans består av 10 ulike danser. Disse deles i to kategorier: standard og latinamerikans. Det finnes 5 ulike danser i hver dansestil. I standard finner du dansene Vals, Tango, Wienervals, Slow fox og Quickstep. I Latin finner vi Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble og Jive.

Det er mulig å konkurrere i 10-dans (alle danser samlet) eller kun standard eller latin.


https://www.instagram.com/olethomashansen/

Galleri

Video