Morten

Morten

Hans formelle bakgrunn er fra salg, administrasjon, prosjektledelse og markedsføring. Han har blant annet jobbet som Key account Manager i mediebyrå i finans- og eiendomsbransjen og som rådgiver mot medlemmer i fagforening innen olje og gass. Han har Bachelor i ledelse og markedsføring fra Handelshøyskolen BI, samt coachutdanning fra Erickson Coaching Nordic.

Morten er 57 år, bor sentralt i Oslo, 182 cm. høy, 85 kg og trener mye styrketrening. Hans noe selvironiske motto er «et liv uten trening er et liv uten mening», går på langrenn, sykler hele året. Han har også nettopp blitt Frimurer. Som han sier, hvis man her dropper alle mytene, men heller fokuserer på fakta så handler dette om personlig utvikling i et langsiktig perspektiv, og det er  sosialisering, kameratskap og et møtested satt i system.  Ellers har han tidligere vært frivillig i Røde Kors både som flyktningeguide, og som støttekontakt for mannlige kriminelle som sitter i fengsel.  

Morten har vært statist fra juni 2021, og startet sin statist karriere med Olsen Banden, og deretter fikk han en fremtredende statistrolle i Royalteen med replikker. Her var han kongelig privatsjåfør. Det var mye action og moro og det ga mersmak. Pr Januar 2022 har han hatt ca 30 ulike oppdrag innen film, tv og reklame. Nylig var han skuespiller i en reklame for Mittanbud.no. Fremtredende statistroller med eventuelt replikker er det han syns er mest spennende og utfordrende, samt å gjøre flere reklameoppdrag og vil gjerne også ta modelloppdrag.

Morten trives foran kamera, tar regi, er sosial, og har godt humør og et godt smil. Han har det alltid hyggelig med folk på sett, og syns det er morsomt å være en del av et team som skal formidle gode historier og fortellinger. Dette ønsker han å gjøre mer av, og ser frem til flere hyggelige møter og jobber innen bransjen.

Galleri

Video

Andre statister