CV Designs

CV Designs

Få en førsteklasses CV og søknad!

Våre konsulenter har bakgrunn innen HR/rekruttering, jobbrådgivning og personlig salgskommunikasjon. Vi har den kompetansen som trengs for å skreddersy og tilpasse dine dokumenter til rollen du sikter deg inn på. Vi kan fagfeltet - derfor blir du fornøyd! Vi kan også hjelpe deg med karriereveiledning, intervjutrening med mer.

CV Designs’ eksperter har bakgrunn som HR-ledere, hodejegere og rekrutterere, og har den kompetansen som skal til for å skreddersy din CV og søknad.

Vi hjelper deg i prosessen med å søke ny jobb. Vi skriver jobbsøknaden, utarbeider CV-en din med nøkkelkvalifikasjoner og hjelper deg i forkant av intervjuet. Har du skrevet en søknad selv, så kan vi se over den for skrivefeil og komme med . Arbeidsgivere bruker ofte kun 10 sekunder på å vurdere en CV eller jobbsøknad. Da gjelder det å ha en dokumenter som er skreddersydd stillingen og som gjør deg til en attraktiv kandidat. Vi kan fagfeltet - derfor blir du fornøyd! Ønsker du engelske dokumenter, gjør vi gjerne det - uten tillegg i prisen.

https://www.cvdesigns.no