Bartenderutleie

Bartenderutleie

Vi leverer dyktige bartendere til alle anledninger

Bartenderutleie er en leverandør av bartendere, mobile barer og barutstyr til eventer og arrangementer.

Vi har siden 2014 bygget opp en stab med dyktige bartendere og et utstyrslager og kan levere tjenester til de fleste arrangementer.

Ønsker du å piffe opp festen din med en dyktig bartender som tar seg av blandingen av drinkene? ikke nøl med å ta kontakt. Vi skreddersyr en meny tilpasset ditt arrangement og lover en god smaksopplevelse for deg og dine gjester. Vi har bartendere i Bergen og Stavanger samt et lager i Stavanger hvor vi tilbyr utleie av mobile barer, barutstyr og drinkglass.

Vi har med en bar og setter den opp i lokalet hvor du skal ha fest, stiller med alt som trengs av utstyr, glass, isbiter og kan også hjelpe med innkjøp av blandevann og garnityr. Vi tilpasser en meny og lager en innkjøpsliste på hva som må handles inn. Alt klargjøres i god tid før gjestene kommer og når festen begynner tar vi oss av serveringen og rydder opp etter oss når festen er over.

Vi kan også levere bartendere til hoteller, nattklubber og barer for enkeltanledninger eller ved sesongarbeid. Ta kontakt dersom du skal ha et arrangement eller trenger ekstra bartendere til din bar. Ved f.eks større selskaper kan vi levere kostnadseffektive løsninger, som garantert vil gjøre at dere får en høyere omsetning ved å bruke vårt personell fremfor å bruke uerfarent personell i baren. Vi har bartendere som drar unna rushet i baren på en meget effektiv måte. Vi hjelper også gjerne til med forberedelsene før oppdraget starter, sånn at vi er best mulig forberedt når vi kommer og skal jobbe i din bar. Vi har erfaring fra å jobbe med ulike kassesystemer og betalingløsninger og gjennomgår alltid det på forhånd.

Alle våre bartendere er over 20 år og har gjennomgått en opplæring i alkoholloven ved å ha tatt kunnskapsprøven og/eller gjennomført kurs i ansvarlig vertskap.

Vi tilpasser oss og levringen til ditt arrangement, Dette gjør at prisene våre vil variere.

Vi leverer pakkeløsninger til små og store arrangementer. Barpersonell på konserter og festivaler er ofte frivillige som jobber dugnad for et idrettslag, klubb eller lignende. Dette er en kostnadsbesparende løsning for å ikke ha for høye lønnskostnader knyttet til arrangementet. Ved å kombinere frivillig personell med erfarne bartendere som ansvarlige og mentorer har vi erfaring med at effektiviteten og omsetningen øker betraktelig, samt at det kan være med å gjøre konsertopplevelsen til gjesten bedre med at effektiviteten i baren øker.

Vi hadde 3 gutter fra Bartenderutleie under arrangementet Hellbillies på Heimebane 3 august. Gutta hadde ansvar for å styre baren med innleide dugnadsfolk og hjalp i tillegg med planlegging i forkant. Det ble en suksess. Pliktoppfyllende, serviceinnstilte og ikke minst superdyktige folk som så til at kundene ble fornøyde.

https://www.bartenderutleie.no

Andre samarbeidspartnere