Giselle

Giselle

Mitt navn er Giselle Zoe Mwale Sefu.

Jeg er 17 år og vil beskrive meg selv som en person som er glad i alt kunstnerisk og musikalsk. Jeg tilbringer mye tid på å tegne,male, designe antrekk, danse, høre på musikk og synge med. Jeg uttrykker meg gjennom kunst og dans, ved å vise kroppsspråk og vise følelser gjennom mine uttrykk. Siden jeg var en liten jente har jeg elsket alt kreativt. Da jeg først viste min interesse for kunst og dans var når jeg begynte på ballet som 6 åring.

De årene tilbrakte jeg hele dagen på enten å tegne, leke ute med naboer eller se på ballett filmene vi hadde hjemme. Det er absolutt ikke så mye som har forandret seg fra det ,men dagene fylles opp med nye og mer varierte gjøremål. Jeg har også sportslige interesser. Jeg har spilt fotball for ØIL og jeg har konkurrert i friidrett noen år. Om vinteren står jeg på alpinski og går på langrenn med familie og med venner. Det er mye jeg har drømt om å bli men det som alltid har vært i bakhodet er at jeg har lyst å gjøre noe som gir meg den krible sensasjonen i magen.

Den kriblingen kom når jeg gikk catwalk for første gang, kriblingen når jeg ble filmet til “utsyn”, når applausen på en danseforestilling stiger, når jeg har tatt bilder jeg er fornøyd med eller tegnet en tegning jeg er veldig stolt av. Tanken på å være en del av et fellesskap gir meg glede. En produksjon, noe som kan skape minner og bidrar til min erfaring. Erfaring som jeg kan ta med videre og former meg til den jeg er og vil bli. Jeg vil bli en person både meg i nåtid og lille meg kunne sett opp til. Noen som tørr å hoppe ut i det ukjente med en drøm om å oppnå noe stort. Jeg vet at med å ha en drøm som jeg jobber hardt mot, motivasjonen og rette intensjoner har jeg muligheten til å oppnå det jeg vil. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer. En ting er sikkert, jeg skal gjøre det som gir meg glede. Noe soinspirerer meg, noe som kan inspirere andre.

Galleri

Video