Ole Thomas

Rolle

Dansepedagog

Ole Thomas

Ole Thomas har danset siden han var 10 år. Han er født og oppvokst i Kristiansand og har reist nærmere hele verden rundt i sin 10 år lange karriere innenfor sportsdans. Ole Thomas har to resultater fra idrettskarrieren, en syvende plass i verdensmesterskap og en bronsemedalje i europamesterskap, som er de beste resultatene Norge har oppnådd i aldersklassen ungdom. I tillegg har Ole Thomas blitt norgesmester 7 ganger.

Ole Thomas var nylig med i sin første sesong i TV2 sitt lørdagsprogram Skal Vi Danse. Han danset sammen med artisten Royane Harkati og endte på en femteplass i programmet. Ole Thomas drev på med sin idrettslige karriere fra han var 10 år til han ble 20. Da sports karrieren ble lagt på hylla bestemte Ole Thomas seg for å fortsette med dans på andre måter. Han elsker dans og elsker å koreografere. Dans for Ole Thomas er som kunst og han elsker å utforske kunsten sin på nye og spennende måter. I dag jobber Ole Thomas som danser, koroegraf, foredragsholder og med teambuilding.

I dag jobber Ole Thomas som danser, danselærer og koreograf.

Sportsdans

Sportsdans er en type dans som består av 10 ulike danser. Disse deles i to kateogrier, standard og latin amerikans. Det finnes 5 ulike danser i hver dansestil. I standard finner du dansene Vals, Tango, Wienes vals, Slow fox og Quickstep. I Latin finner vi da Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble og Jive.

Det er mulig å konkurrere i 10 dans (alle danse samlet) og det er også mulig å konkurrere i bare strandard eller latin.

Galleri

Video

Andre mentorer