Kurs

Delta på digitalt kurs med vår samarbeidspartner CV Designs og få den hjelpen du trenger for å sikre deg drømmejobben.

I kurset hjelper vi deg med:

  • CV
  • Biografi
  • Søknad
  • Jobbintervju

https://www.cvdesigns.no

Skuespillteknikk, modul 1

Første workshop vi arrangerer er en introduksjon til skuespillerteknikk med vår fantastiske dramapedagog Espen Stenersrød.


Espen Stenersrød - Teamleder skuespiller

Espen er en erfaren, trygg og motiverende dramapedagog som passer på at deltakerne blir tatt vare på, gjennom utfordrende, utforskende, engasjerende og morsomme teatertimer. Deltakerne skal lære å finne sin egen kreativitet og fantasi gjennom å jobbe med improvisasjon, som hjelper dem til å stole på egne impulser.

Målgruppe:

Workshopen er for deg som ikke er utdannet skuespiller, men som ønsker å utvikle basisferdigheter og er interessert i å utvikle et uttrykk som skuespiller, samt bli tryggere på å stå foran kamera og levere replikker. Denne workshopen er perfekt for statister, skuespillertalent, modeller med ønske om TV-oppdrag, presentatører og andre relevante aktører innenfor underholdning.


Jae - Dramapedagog

Som deltaker på våre workshops i skuespillerteknikk vil du også møte Jae. Hun begynte å jobbe profesjonelt i kunstfeltet allerede som 15-åring, og har ila. flere år skaffet seg en solid mengde erfaringer innen skuespilleryrket.

Jae har vært med i ulike spektakulære  teaterforestillinger i Det Norske Teateret: Min Venn Romvesenet (2021), Om Sjølvmordets Anatomi (2021), Lear (2020), Linje (2021), Charlie og Sjokoladefabrikken (2019 - 2020), Peer Gynt (2018), The Book of Mormon (2017-2019), Halve Kongerike (2015)

https://www.detnorsketeatret.no


Harald Breievne - Skuespiller

Bli kjent med et av Mochado sine ambassadører som bistår kurs med statistene. Harald er Norges desidert mest produktive statist og har vært med på et utall TV-produksjoner og reklamer i over 40 år.

Vi setter stor pris på Haralds morsomme replikker og herlige personlighet. Det gjør også ulike castingselskap som har kommet med hyggelige tilbakemeldinger om vår ambassadør.

En av de første filmene Harald deltok i som statist var med Clint Eastwood i hovedrollen for den italiensk produserte filmen «For en neve dollar». For en neve dollars eller For en neve dollar er en italiensk westernfilm fra 1960-tallet regissert av Sergio Leone. Lanseringsdato for filmen var 10. april 1960. Dette var Sergio sin andre selvstendige spillefilm, og regnes som den første spaghettiwestern.


Fotografering

Delta på fotokurs med prosjektleder og kreativ leder i det digitale markedsføringsbyrået Top of Mind og få grunnleggende forståelse for bruk av kamera.


Filmproduksjon

Tom André fra Top of Mind, lærer deg om grunnleggende forståelse av filmproduksjon.


Tom André

Bli kjent med Tom André, prosjektleder og kreativ leder for det digitale markedsføringsbyrået Top of Mind. Tom André sitt spesialfelt er visuell kommunikasjon med vekt på foto, video, podcast, musikk og grafikk. Han har en bachelorgrad i musikkteknologi og mange års erfaring som musikkprodusent. I tillegg har han en bachelorgrad i Film- og TV-produksjon og en mastergrad i Manusutvikling for TV-serier.

Sosiale medier

Vår samarbeidspartner Top of Mind lærer deg hvordan du best mulig administrerer din LinkedIn-eller Instagram-profil, som privatperson eller bedrift.


Janne Oppedal

Bli kjent med Janne fra Top of Mind. Janne er vår go-to ekspert når det kommer til digital markedsføring. Hun har høy kompetanse innen forbrukeratferd og markedsføringsledelse og har hentet mye av sin kunnskap fra sine to bachelorgrader i Markedsføringsledelse, og i Økonomi og administrasjon.

https://www.instagram.com/topofmindas/